Naam cursus Wat krijg ik? Wat kost het? Opties
Puppycursus De cursus bevat 9 lessen van 45 minuten, waarbij in het laatste uur het examen wordt afgenomen. Bij de puppycursus krijgt u een gratis E- book boordevol informatie én alle oefeningen stap voor stap uitgewerkt, om u ook thuis zo goed mogelijk te begeleiden. € 112,50 (incl. 21% btw) U kunt zich opgeven voor de Theorieavond.
De kosten voor deze avond zijn € 12,50- voor één persoon of € 20,00 voor twee personen en de avond duurt twee uur.
Het is mogelijk om het E- book ingebonden te bestellen voor € 5,00
Pubercursus De Pubercursus bevat 9 lessen van een uur, waarbij in het laatste uur het examen wordt afgenomen. € 112,50 (incl. 21% btw) U kunt een door ons samengesteld boekje aanschaffen, met veel informatie over puberende honden en hoe hiermee om te gaan. Tevens staan hier ook weer alle oefeningen van de cursus stap voor stap uitgewerkt zodat u deze gemakkelijk thuis kan oefenen. De kosten voor dit boekje zijn
€ 5,00.
Daarnaast is deelname aan de twee uur durende Theorieavond ad. € 12,50 voor één persoon of € 20,- voor twee personen.
Disciplinecursus De Disciplinecursus bevat 9 lessen, waarbij in het laatste uur het examen wordt afgenomen. € 112,50 (incl. 21% btw) U kunt een door ons samengesteld boekje aanschaffen boordevol informatie over de hond en zijn ‘hondentaal’. Tevens staan hier ook weer alle oefeningen van de cursus stap voor stap uitgewerkt zodat u deze gemakkelijk thuis kan oefenen. De kosten voor dit boekje zijn € 5,00.
Gevorderdencursus De Gevorderdencursus bevat 9 lessen, waarbij in het laatste uur het examen wordt afgenomen. € 112,50 (incl. 21% btw) U kunt een door ons samengesteld boekje aanschaffen boordevol informatie over de hond, zijn taal, weetjes, tips en tricks en nog veel meer leuke dingen. Tevens staan hier ook weer alle oefeningen van de cursus stap voor stap uitgewerkt zodat u deze gemakkelijk thuis kan oefenen. De kosten voor dit boekje zijn € 5,00.
Privé- training – BAT- training – Hond en Kind Privélessen voor diverse problemen, BAT- training of een hond & kind begeleiding? Alles is mogelijk bij ons. Deze lessen zijn individueel en aangepast aan de wensen en behoeftes van uw gezin en uw hond. € 55,- voor een intakegesprek bij u thuis. (excl. 21% btw) (excl. € 0,30 p/km vanaf Zevenaar) Er wordt een gedragsanalyse gemaakt en een offerte op maat aan de hand van dit intakegesprek, waarin de kosten, alsmede het voorgestelde trainingsschema beschreven staat.
Cursus Hond & Kind De Cursus Hond & Kind bevat 8 lessen van een uur. Bij de cursus zit een opdrachten boekje inbegrepen, waar de kinderen hun huiswerk in kunnen maken. € 112,50 (incl. 21% btw) Er worden professionele foto’s gemaakt welke u naderhand kunt laten bij bestellen. Prijs is afhankelijk van uw bestelling.
Hersengymnastiek De Workshop Hersengymnastiek bevat een cursusblok van een uur. Bij deze workshop wordt serieus gewerkt aan het trainen van de hersenen van uw hond. Afhankelijk van locatie (incl. 21% btw)