Quality Time

Vind jij het leuk om écht Quality time te hebben met je hond? Dan is dit iets voor jullie!
Tijdens deze workshop, gaat het er vooral om, dat je plezier maakt met je trouwe harige vriend (hiermee bedoel ik natuurlijk wel je hond).
Dit is géén workshop waarbij de nadruk ligt op gehoorzaamheid en er MOET dus NIETS!
Zoals de naam van de workshop het al verklapt, het is echt een paar uurtjes plezier maken met je hond.

We gaan ontzettend leuke en uitdagende oefeningen doen, zoals: Agility- oefeningen, snuffel- en speurwerk, hersengymnastiek en zelfs apenkooien samen met je hond!
Daarnaast combineren we ook nog fun- oefeningen met praktische oefeningen, waar jij en je hond stiekem toch het een en ander van leren, maar dan wel met een knipoog en dus zonder dat er echt iets ‘moet’. Een heerlijk ontspannen workshop dus, met veel plezier, waarbij we actie- oefeningen afwisselen met beheersings- oefeningen, zodat jij en je hond na het hebben van de echte ‘Quality Time’ voldaan naar huis kunnen.

Deze workshop is dus ideaal voor mensen die hun lekker met hun hond bezig willen zijn, maar die niet persé een hele cursus inclusief bijbehorend examen willen doen. Of voor mensen en honden, die nog even moeten wachten tot een cursus waarvoor ze zich hebben ingeschreven, begint.
De ‘Quality Time- workshop’, wordt één keer in de twee maanden gepland, duurt 2,5 – 3 uur en kost € 40,-. De workshop is geschikt voor honden vanaf 6 maanden.

Inschrijven

Op de ‘Agenda’ op deze site, wordt de workshop geplaatst wanneer hij gepland is. Wil je vooraf weten wanneer hij er weer aankomt? stuur ons dan even een mailtje. Inschrijven kan je via ons inschrijfformulier, welke je kunt vinden onder het tabje ‘Inschrijven’. Er zijn maar acht plekken beschikbaar per workshop en er zijn twee instructeurs die de workshop begeleiden.