Loop je ergens tegenaan? Of wil je liever één op één begeleiding?

Ken je dat, dat je denkt toch alles al geprobeerd te hebben, maar je komt toch net niet zo ver als dat je zou willen?
Heb je al diverse cursussen gedaan, maar je loopt nét nog tegen dat ene probleem aan met je hond en je lijkt steeds maar niet verder te komen?
Of ben jij iemand, die het gewoon prettiger vindt, om één op één les te krijgen? – Dan kunnen onze privé lessen wellicht wat voor jou zijn.

Bij Hondenschool Shyla is er de mogelijkheid, om privé lessen te volgen, voor allerlei problemen waar je als baasje en hond mee kan zitten. Het kan natuurlijk gewoon zo zijn, dat je liever niet in een groep les krijgt, maar gewoon één op één. Voordeel hierbij is, dat je je eigen lesstof kan bepalen, in samenspraak met je instructeur.
Of misschien wil je liever bij jou thuis les hebben, omdat het daar steeds mis gaat…
Ook hiervoor kun je bij ons terecht en zullen we een passend programma voor je en samen met je maken. Afhankelijk van het gewenste lespakket, zullen de kosten worden berekend en worden voorgelegd, na het intakegesprek.

De kosten van een intakegesprek bij jou thuis zijn: € 55,- excl. btw (1 uur gesprek, maken gedragsanalyse, plus jouw wensen en behoeftes bespreken en maken van het gewenste trainingsschema).
Hier komen nog wel de kosten van € 0,30 cent per kilometer bij (buiten Zevenaar). Stuur ons een mailtje voor beschikbaarheid.