Instructeurs gezocht!

Heb jij goede mensenkennis en weet je mensen te raken en te motiveren?

Ben jij gek op honden, kan je ze ‘lezen’ en weet je hoe je deze kan helpen te communiceren met hun baasjes, of wil je dat graag leren?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hondenschool Shyla is op zoek naar enthousiaste mensen die bij ons willen komen lesgeven aan kleine groepjes (max. 7).

Wat ga je doen?
Ben je al aantoonbaar gediplomeerd als Kynologisch instructeur, dan ga je na een korte inwerkperiode van negen weken, direct zelf aan de slag, op een dag in overleg (maandagavond, vrijdagavond of zaterdagochtend).
Lesmogelijkheden genoeg; puppycursus, pubercursus, disciplinecursus, hond en kind cursus, gevorderdencursus en workshops.

Wie zoeken we?
Uiteraard ben je gek op honden en op mensen! Je bent bereid om minimaal één uur per week les te geven (in weer en wind) en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden naar hond en mens.
We zoeken mensen met toewijding en doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en teamspirit.

En je salaris?

Je salaris zullen we samen bepalen naar aanleiding van je ervaring.
De kosten voor jaarlijkse bijscholing zullen door ons worden vergoed. Zo organiseren we jaarlijks een teamuitje waarbij we met zijn allen naar een leerzame workshop gaan, waarbij je een certificaat zal krijgen.
De kosten voor het eenmaal volgen van een lezing naar keuze van het team, zal ook worden vergoed.
Deelname aan onze eigen theorieavonden, (BAT-) lezingen, workshops en cursussen (al dan niet met eigen hond), zijn voor onze instructeurs gratis.

Ben jij geïnteresseerd geraakt en wil je kennis komen maken met ons om te kijken of er een ‘klik’ is?
Stuur dan een email met motivatie en eventueel je diploma’s van je vooropleiding naar; info@hondenschoolshyla.nl

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Honden moeten de entingen gehad hebben die voor de leeftijd gelden inclusief kennelhoest en deze moeten tijdig zijn herhaald. Voor aanvang van de eerste les willen wij graag het entingsboekje inzien.

De honden hebben een niet slippende halsband/tuigje om (of een halsband dat als zodanig kan worden gebruikt) met daaraan een lijn van ongeveer 1,50 m. Andere materialen zijn niet toegestaan. Indien blijkt dat er buiten het terrein van Hondenschool Shyla een hond-onvriendelijk correctiemiddel wordt gebruikt, behouden wij het recht voor om de toegang tot het terrein ontzeggen en deelname aan cursussen per direct uit te sluiten. Er zal dan ook geen restitutie van het betaalde cursusgeld plaatsvinden.

Kinderen zijn welkom, mits ze niet de honden afleiden en alleen met de les bezig zijn. Als ze jonger zijn dan 12 jaar mogen ze niet zelfstandig met de hond trainen. Voor kinderen in de leeftijd tussen 12 en 16 jaar is dit ter beoordeling van de instructeur.

De gemiste lessen kunnen niet worden gerestitueerd.

In het geval dat u door overmacht langere tijd niet kunt deelnemen aan de cursus, zullen wij in overleg met u tot een gepaste oplossing proberen te komen.

De hond dient voor aanvang van de les goed uitgelaten te zijn. Indien de hond zich tijdens de les ontlast dient de cursist dit op te ruimen.

De hond dient minimaal 2 uur voor aanvang van de les gegeten te hebben.

Hondenschool Shyla is niet aansprakelijk voor schade toegebracht of vermiste eigendommen, van welke aard ook. U dient zelf WA verzekerd te zijn, ook voor uw hond.

Indien door ziekte en/of overmacht van de instructeur de lessen uitvallen, zullen deze op een later tijdstip worden ingehaald. Extreme weersomstandigheden vallen onder overmacht en de les wordt dan een week verschoven.

U dient de auto te parkeren op de parkeerplekken aan de overkant van het veld, of strak langs de weg, op eigen risico.

Mensen die meekomen met een cursist vallen onder diens verantwoording en dienen zich aan onze regels te houden.

Zieke of kreupele honden worden niet toegelaten op het trainingsveld. De eigenaren kunnen dan zonder hond de lessen volgen. U bent verplicht ons volledig op de hoogte stellen van ziekte of eventuele gezondheidsproblemen van uw hond.

Alle honden dienen aangelijnd te zijn op het terrein. Honden niet aangelijnd laten kennismaken en/of spelen, zonder toezicht van een instructeur.

Door het aanmelden per e-mail verplicht de cursist zich het cursusgeld en/of de kosten van een privéles of advies te voldoen.

Tot een uur voor aanvang van de les, kunnen wijzigingen optreden.

In bijzondere gevallen kan het aantal combinaties per groep wijzigen.

Voor aanvang van de eerste les dient u het cursusgeld te hebben voldaan. Dit bedrag kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL04 RABO 01284.77.938, onder vermelding van de naam van uw hond en de cursus die u volgt, of per contante (gepaste) betaling.

Uw mailadres kan gebruikt worden voor acties/aanbiedingen van Hondenschool Shyla.

Bij klachten over één van onze instructeurs, of over andere zaken, kunt u een e-mail sturen naar info@hondenschoolshyla.nl, of bellen met Elisa Torlentino; 06-10042341. Wij zullen dan samen proberen te zoeken naar een passende oplossing.

De reis van pluizige peuter, naar jeugddelinquent, naar volwassen vriend.

De kennis en ervaring die ik opgedaan heb tijdens de dankbare en soms uitputtende opvoedingstaken in Shyla haar jeugd, toen wij samen in Zevenaar woonde, wil ik graag met u delen. De cursussen die onze hondenschool aanbiedt op onze locatie in Zevenaar, bevat derhalve veel eenvoudige, praktische adviezen zodat u goed voorbereid bent op wat er allemaal nog komen gaat.
Lees verder