Herken jij dit?

Je bent een ouder én hondenbaasje, die veiligheid tussen je kinderen en je hond voorop stelt. Daarom probeer je je kinderen en je hond zoveel mogelijk in de gaten te houden, zodat ze geen gemopper onderling veroorzaken. Maar je merkt dat je handen te kort komt en toch ook nog steeds geen ogen in je achterhoofd hebt.

  • Wil jij ook dat je kinderen zelf leren nadenken en situaties leren herkennen, waarbij jouw hond te druk, chagrijnig of zelfs boos om zou kunnen worden?
  • Zou je ze graag willen leren, hoe ze dat soort situaties kunnen voorkomen, zodat én je hond én je kinderen zich veilig en gelukkig kunnen voelen in elkaars aanwezigheid?
  • Zodat jij als ouder (en toch al vaak duizendpoot), meer rust krijgt hierdoor?

Geef je kind dan op voor de super gave 4- daagse kinder- workshop: ‘Snap jij mij, snap ik jou?’

In vier afzonderlijke dagen, gaan we aan de slag in kleine vertrouwde groepjes van maximaal 5 kinderen, in de leeftijd variërend van 6 – 10 jaar.
Kinderen van 4 mogen ook meedoen, mits er een ouder broertje of zusje ook meedoet.  

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 4 trainings- woensdagmiddagen van 1,5 uur inclusief pauze met drinken en lekkers.
  • Er worden stukjes van de training gefilmd die gedeeld worden in een speciale ‘ouder- WhatsApp groep’ om jou als ouder bij de trainingsdagen te betrekken en te laten zien hoe je zoon of dochter het doet
  • Wekelijks wordt er honden- huiswerk opgegeven, die jij als ouder met je kind samen gaat maken in het aangeleverde werkboek
  • Als afsluiter, krijg jij een persoonlijk telefonisch oudermoment van 30 minuten na de 4e lesdag en krijgt je kind tevens een certificaat en presentje voor het harde werk wat geleverd is

Kosten:
De kosten voor deze vierdaagse workshop bedragen € 97,50 excl btw.
Bij aanmelding van een tweede kind, wordt er een korting van 30% verleend.

Locatie:
Zevenaar

Trainingsdata:
Woensdag 20 juni van 15:00 uur tot 16:15 uur
Woensdag 27 juni van 15:00 uur tot 16:15 uur
Woensdag 4 juli van 15:00 uur tot 16:15 uur
Woensdag 11 juli van 15:00 uur tot 16:15 uur

Lijkt het je leuk om je kinderen mee te laten doen? Stuur ons dan een mailtje met de namen en leeftijden van de kinderen.

Let op; de trainingen zijn zonder hond!

 Heb je nog andere vragen?

Bel, mail of app Elisa Torlentino: info@hondenschoolshyla.nl – 06-10042341