Discipline Cursus

Aansluitend op de Pubercursus kan je deelnemen aan de vervolgcursus, door ons ook wel de Discipline Cursus genoemd.

Deze cursus is voor de (bijna) volwassen hond. Echt volwassen is deze hond nog niet. Hij moet zich namelijk geestelijk nog verder ontwikkelen, maar het lichaam zal langzaam meer spieren opbouwen en daardoor al wel zo goed als volwassen “ogen” voor de buitenwereld. Je hond heeft al veel geleerd van jou en nu wordt het de hoogste tijd om het geleerde steeds meer te gaan beproeven.

Discipline voor je hond of ????

In de Discipline Cursus gaan we meer letten op hoe jij als eigenaar, jouw hond op een plezierige manier iets kan uitleggen en nog veel belangrijker, dat jij als eigenaar naar je hond leert luisteren met je ogen!.
Het kan heel goed zijn, dat jouw hond nog aardig last heeft van de hormonen en onzekerheid die daarmee gepaard gaat. Of dat jouw hond tijdens deze fase juist ‘stoer’ gedrag laat zien en dat jijzelf daar onzeker door wordt, omdat je hond ineens niet zo goed meer luistert. Het kan ook zo zijn, dat jouw hond ineens uitvalt naar andere honden, of ineens blaft en bang lijkt terwijl dit eerder nooit zo was bij de interactie met andere honden en/of mensen.

Wij gaan je helpen om naar de signalen te kijken die jouw hond jou geeft. Hij of zij laat jou namelijk echt zien wat er aan de hand is! Je moet er alleen naar leren luisteren door goed te kunnen observeren. Dit wordt dan ook de moeilijkste beproeving voor jou als baasje en daarom heet deze cursus ook de Discipline Cursus.

En jij dacht zeker dat die ‘Discipline’ voor je hond bedoeld was he?

Cadeautje voor jullie harde werk

Uiteraard is het grootste cadeau, het feit dat jij steeds beter naar je hond hebt leren luisteren. Hoe knap is het eigenlijk van je hond dat hij jou die tijd geeft om dit allemaal te leren!
De negen wekelijkse Discipline Cursus bestaat uit acht lessen van een uur en wordt afgesloten met een praktijkexamen op de negende dag. Bij het behalen van het examen krijg je een mooi certificaat uitgereikt, een rapportage over de bevindingen van de instructeur van de relatie tussen jou en je hond. Je hond (die nou eenmaal het meest geduld heeft gehad) krijgt daarvoor uiteraard weer een tasje met cadeautjes!.

Inschrijven

Heb je zin om mee te doen? Dan kan je hieronder een ‘ticket’ kopen en ben je direct verzekerd van een plekje. Je krijgt direct een mail met meer informatie toegestuurd wanneer je betaling gelukt is.

Discipline Cursus

Tickets

Kies "1" om te selecteren Cursus Prijs Omschrijving
4 beschikbaar
Disciplinecursus Zaterdag 16-06-2018 | 09:00 uur - 10:00 uur112.50 incl. btw

Vul alstublieft alle verplichte velden in

7 beschikbaar
Disciplinecursus maandag 23-07-2018 | 19:00 uur - 20:00 uur112.50 incl. btw

Vul alstublieft alle verplichte velden in