Naam cursus Wat krijg ik? Wat kost het? Opties
Puppycursus De cursus bevat 9 lessen van 45 minuten, waarbij in het laatste uur het examen wordt afgenomen. Bij de puppycursus krijgt u een boekje boordevol informatie én alle oefeningen stap voor stap uitgewerkt, om u ook thuis zo goed mogelijk te begeleiden. € 90,00 (incl. 21% btw) U kunt zich opgeven voor de Theorieavond.
De kosten voor deze avond zijn € 10,- voor één persoon of € 15,- voor twee personen en de avond duurt twee uur.
Pubercursus De Pubercursus bevat 9 lessen van een uur, waarbij in het laatste uur het examen wordt afgenomen. € 90,00 (incl. 21% btw) U kunt een door ons samengesteld boekje aanschaffen, met veel informatie over puberende honden en hoe hiermee om te gaan. Tevens staan hier ook weer alle oefeningen van de cursus stap voor stap uitgewerkt zodat u deze gemakkelijk thuis kan oefenen. De kosten voor dit boekje zijn
€ 5,00.
Daarnaast is deelname aan de twee uur durende Theorieavond ad. € 10,- voor één persoon of € 15,- voor twee personen tevens mogelijk.
Disciplinecursus De Disciplinecursus bevat 9 lessen, waarbij in het laatste uur het examen wordt afgenomen. € 90,00 (incl. 21% btw) U kunt een door ons samengesteld boekje aanschaffen boordevol informatie over de hond en zijn ‘hondentaal’. Tevens staan hier ook weer alle oefeningen van de cursus stap voor stap uitgewerkt zodat u deze gemakkelijk thuis kan oefenen. De kosten voor dit boekje zijn € 5,00.
Daarnaast is deelname aan de twee uur durende Theorieavond ad. € 10,- voor één persoon of € 15,- voor twee personen tevens mogelijk.
Gevorderdencursus De Gevorderdencursus bevat 9 lessen, waarbij in het laatste uur het examen wordt afgenomen. € 90,00 (incl. 21% btw) U kunt een door ons samengesteld boekje aanschaffen boordevol informatie over de hond, zijn taal, weetjes, tips en tricks en nog veel meer leuke dingen. Tevens staan hier ook weer alle oefeningen van de cursus stap voor stap uitgewerkt zodat u deze gemakkelijk thuis kan oefenen. De kosten voor dit boekje zijn € 5,00.
Daarnaast is deelname aan de twee uur durende Theorieavond ad. € 10,- voor één persoon of € 15,- voor twee personen tevens mogelijk.
Privé-training Privélessen voor diverse problemen, of liever BAT- training? Beide is mogelijk bij ons. Deze lessen zijn individueel en aangepast aan de wensen en behoeftes van u en uw hond. € 35,00 voor een intakegesprek op de hondenschool. € 45,- voor een intakegesprek bij u thuis. (incl. 21% btw) (excl. € 0,30 p/km vanaf Zevenaar) Er wordt een offerte op maat gemaakt aan de hand van het intakegesprek, waarin de kosten per lesuur, alsmede het voorgestelde trainingsschema beschreven staat.
Cursus Hond & Kind De Cursus Hond & Kind bevat 8 lessen van een uur. Bij de cursus zit een opdrachten boekje inbegrepen, waar de kinderen hun huiswerk in kunnen maken. € 90,00 (incl. 21% btw) Er worden professionele foto’s gemaakt welke u naderhand kunt laten bij bestellen. Prijs is afhankelijk van uw bestelling.
Hersengymnastiek De Workshop Hersengymnastiek bevat een cursusblok van een uur. Bij deze workshop wordt serieus gewerkt aan het trainen van de hersenen van uw hond. Afhankelijk van locatie (incl. 21% btw)